Farul Constanța, cea mai slabă apărare dintre echipele pe loc de play-off: “Important e obiectivul final și cred că aceste statistici vor trece în spate”

Farul Constanța a obținut o victorie importantă la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, cu un gol marcat pe final de Grameni.

Cele 3 puncte obținute în deplasare îi mențin pe constănțeni pe loc de play-off, cu doar 4 etape înaintea finalului sezonului regular.

Farul are cea mai slabă apărare dintre primele 6 echipe din clasamentul Superligii, însă Tiberiu Curt, vicepreședintele clubului, spune că important este obiectivul final, anume accederea în play-off.

“E o victorie importantă în fața unei candidate foarte puternice la accederea în play-off. Am obținut 3 puncte mari, însă trebuie să obținem victoria și în următorul meci de acasă cu oțelul, ca să confirmăm aceste 3 puncte pe care le-am obținut. Dar, într-adevăr, este un pas important pentru accederea în play-off și suntem foarte bucuroși pentru acest lucru. Am întâlnit o echipă foarte puternică, pentru care am avut tot timpul respect și astăzi s-a dovedit că am avut un meci foarte greu, însă ne bucurăm că suntem cei care am obținut victoria.

Obiectivul notru e play-off-ul. Dacă stăm să analizăm statistici, putem găsi multe lucruri atât negative, dar cred că vom găsi mai multe pozitive. Ok, în momentul ăsta am primit mai multe goluri decât am primit campionatul trecut, dar pentru noi important e obiectivul final și cred că aceste statistici vor trece în spate”, a declarat Curt, în direct la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -