Marius Măldărășanu: “Avem un campionat echilibrat. Vedem că orice echipă poate bate pe oricine”

Marius Măldărășanu, antrenorul de la Heramnnstadt, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 15 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția FC Heramnnstadt în campionat.

,,Se putea mai mult cu Botoșani, ne așteptam că va fi un meci foarte greu, chiar dacă traversează o perioadă grea ei, au schimbat și antrenorul. Noi am arătat bine defensiv, dar să câștigi un meci, ai nevoie să oferi mai mult în atac. În partea a doua, noi am fost mai hotărâți, am stat mai mult în partea adversă. Ne-a fost și un pic teamă să nu luăm gol pe contraatac.
În play-off an de an au apărut echipe, precum Botoșani, Clinceni, FC Argeș, așa că ar fi o surpriză ca Heramnnstadt să fie acolo. Simt că e și o presiune aici. Sunt conștient că lucrurile nu vor rămâne așa al echipelor care pot oferi mai mult, gen Sepsi, FCSB. Mă așteptam ca ele să revină, trebuie să recunoaștem că la noi au apărut acele înfrângeri. Mai avem restanța cu CFR. Știm ce ne așteaptă, vor fi meciuri după meciuri, multe. 
Preferăm să mergem tot pe echipa actuală. Vom vedea ce transferuri apar, normal că mi-aș dori o concurență mai acerbă. Financiar știți cu toții că sunt restanțe, la un moment dat se ajunsese la un echilibru, au reapărut ceva restanțe din urmă, dar avem promisiuni că se vor regla până la 20 noiembrie. Îmi felicit băieții pentru că sunt înțelegători, nu e ușor pentru ei, clubul este în insolvență, ei nu și-au depus memorii, să sperăm că se vor rezolva.
Se încearcă inaugurarea noului stadion la meciul restanță cu CFR, dacă nu acum, atunci sigur cu Farul. 
Avem un campionat echilibrat, pe care l-am dat și nou-promovatele, noi cu Petrolul, vedem că orice echipă poate bate pe oricine, am văzut că Mioveni a pus probleme mari CFR-ului. Farul domină Superliga, dar a avut probleme cu Chindia.
Țin cu Brazilia la Cupa Mondială, dar parcă nu e Campionatul Mondial care se joacă la finalul unui sezon, când toată lumea urmărește acea lună cu plăcere. Acum nu simt mare lucru”, a spus Marius Măldărășanu la Radio Sport Total FM.

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -