Antrenorul echipei de rugby Sportul Studențesc, Mihai Duță este invitatul zilei în studioul Sport Total FM de la ora 18:00, la Fluier Final cu Narcis Drejan.

Antrenorul echipei de rugby Sportul Studențesc, Mihai Duță, va fi în studioul Sport Total FM de la ora 18:00, la Fluier Final cu Narcis Drejan.

Clubul de rugby Sportul Studențesc este cel mai vechi din România, fiind înființat în 1916. La final de an, clubul organizează o competiție la care pot participa și cei care vor să descopere acest sport.

Festivalul de rugby Sportul Studențesc va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, ora 10.00, la Complexul Cultural Sportiv Tei. În deschidere va avea loc o partidă rugby în 7 între echipele cluburilor Sportul Studențesc și Olimpia București.

Apoi vor urma mai multe meciuri de rugby touch la care vor participa copii, elevi și studenți,băieți și fete, de la cluburile Sportul Studențesc, Olimpia București, CSM București, Antonio Jr. Flamingo, RC Grivița, CSS Ilfov, Dinamo.

La meciurile de rugby touch sunt ivitați să participe și copii și tineri care nu au practicat acest sport, dar au acum o bună ocazia de a-l descoperi.
Principala modificare a regulamentului la rugby touch, față de varianta clasică, este înlocuirea placajului cu atingerea cu mâinile a șortului adversarului. D
e asemenea, nu se joacă cu grămezi ordonate/spontane sau cu repuneri din margine, fiind eliminate astfel fazele de joc în care există contacte pentru care un jucător începător nu este pregătit.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -