Marius Lăcătuș, despre lupta la titlu: “Sincer, mi-aș dori să câștige Farul. Pentru Gică ar fi extraordinar”

Marius Lăcătuș a vorbit despre lupta la titlu în Superligă și a punctat că play-off-ul va fi unul echilibrat. Totuși, acesta își dorește ca Farul Constanța să câștige campionatul intern.

“Fiara” a analizat echipele și spune că FCSB e în formă, iar CFR Cluj are experiență, dar nici Craiova sau Rapid n-ar terbui să iasă din calcule.

“Să spun ce mi-aș dori? Sincer, aș dori să câștige Farul, cu toate că mi-e greu să cred, dar sper ca Farul să aibă forța să ducă acest campionat până la bun sfârșit pe poziția pe care se află acum.

FCSB e în formă destul de bună, CFR are experiență, cu jucători care știu cum e să câștigi trofee, o Craiovă care se apropie de primele 3, cu Rapid, care ar putea intra în discuții.

Va fi un play-off echilibrat. Dar mi-aș dori să câștige Farul, pentru Gică ar fi extraordinar să ia campionatul cu aceste echipe în play -off. Și o recompensă pentru un om care face enorm pentru fotbalul românesc.

Cred că, poate, datorită experienței și că au câștigat în ultimul timp, poate că tot CFR ar pleca cu prima șansă. Spre bucuria lor, urmează play-off-ul și pot să își revină”, a declarat Lăcătuș, pentru DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -