Dinamo s-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin. “Dulăii” întâlnesc PSG în deplasare

Dinamo și-a asigurat matematic calificarea în play-off-ul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin în urma rezultatului dintre GOG și Wisla Plock, scor 31-24.

Astfel, Dinamo nu poate să coboare sub locul 6 în grupă indiferent de rezultatele din ultimele 3 meciuri. Wisla Plock are 7 puncte, și chiar dacă ar câștiga ultimele 2 meciuri, iar Dinamo le-ar pierde pe toate, ar putea doar să-i egaleze pe bucureșteni în clasament. Criteriul de departajare este cel al meciurilor directe, iar Dinamo a câștigat ambele meciuri cu polonezii.

Azi, de la ora 21:45, “dulăii” vor da piept cu PSG, echipă în fața căreia au pierdut în tur, scor 36-29. Echipa antrenată de Xavi Pascual va încerca acum, scăpată de presiunea rezultatului, să obțină o clasare cât mai sus în grupă, pentru un traseu mai ușor în faza eliminatorie.

Programul ultimelor 3 meciuri pentru Dinamo:

PSG – Dinamo, 16 februarie, ora 21:45
Dinamo – GOG, 23 februarie, ora 19:45
Magdeburg – Dinamo, 02 martie, ora 21:45

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -