Marius Avram: “Au fost niște presiuni foarte mari la FRF pe Vassaras! Trebuia să-și ceară scuze!”

Fostul arbitru Marius Avram, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 21 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricscu și Daniel Nazare, despre situația arbitrajului românesc.

N.r.: Te surprinde că Kyros Vassaras recunoaște o serie de erori în campionatul intern?

“Nu mă surprinde pentru că au fost chiar niște lucruri evidente și au fost o periune foarte mare. Eu cred că și acolo la federație au fost niște presiuni foarte mari în care i s-au spus că gata cu acoperirea la maximum cu aceste greșeli. Mie mi s-a părut și puțin amuzant în textul în care l-au și publicat pe site-ul FRF, el spune la un moment dat că dacă sunt necesare le poate spune, dar ele nu sunt necesare la nimic. Asta mă face să cred că cineva i-o fi zis: “Băi, ceră-ți și tu scuze!”.

Mă îndoiesc că i-ar fi venit lui să scrie că ar putea să-și ceară scuze, dar nu ajuta la nimic, păi aș putea să ofer scuze, dar nu le ofer, dar poate că ar putea să ajute la ceva, pentru că atunci când îți ceri scuze înseamnă că îți asumi o parte din resposabilități.

Am văzut asta în Anglia, am văzut asta în Spania, am văzut asta în Germania, când comisiile de arbitrii și-au cerut scuze pentru greșelile arbitrilor, greșeala este omenească, dar existau și aceleași scuze care arătau asumarea greșelilor“,a spus Marius Avram la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -