Redacția Sport Total FM, bilet câștigător pe meciurile din Liga Campionilor, cotă totală 85. Hai și tu pe Supersocial!

te cheamă să te alături pe Superbet, unde analizăm cele mai interesante meciuri și schimbăm păreri despre biletele pe care pariem. 

Redacția Sport Total FM a pregătit un bilet pe meciurile din prima etapă a meciurilor din grupele Ligii Campionilor, rezultatul fiind CÂȘTIGĂTOR, la o cotă totală de 84,90.

Am mizat pe X2 la AC Milan – Newcastle, pe victoria lui RB Leipzig, în deplasare la Young Boys, pe Feynoord contra lui Celtic, 1X la Lazio – Atl. Madrid, victoria lui PSG în confruntarea cu Dortmund, ambele echipe marchează în duelul Man. City – Crvena Zvezda, ambele echipe nu marchează la Barcelona – Antwerp, și victoria Shaktar Donetsk cu Porto.

Miza a fost de 20 de lei, cotă totală 84,90, unde a fost inclus și un SUPERBONUS de 15%, câștig total 1,952.92 RON.

14 fericiți pariori au copiat biletul și s-au bucurat de câștiguri!

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -