ZI DE PARIURI | Vine weekend-ul, este festin în marile campionate

Lăsăm în urmă prima etapă din faza grupelor cupelor europene și intrăm din nou în febra marilor campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre cele mai importante confruntări ale zilei.

⚽ FCU 1948 Craiova – Oțelul Galați

Este un duel între două formații cu stiluri total opuse. FCU 1948 Craiova este una din cele mai spectaculoase echipe din elită, acum fiind pe 8, cu 12 puncte. Dincolo, Oțelul este pe 12, cu opt puncte, toate fiind adunate în urma unor egaluri! Oltenii au înscris cel puțin de trei ori în fiecare din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu. Oțelul este una din echipele în ale cărei confruntări se marchează foarte puțin. Media de goluri din jocurile Galațiului este de numai 1,8/partidă. Marchează ambele echipe?

⚽ Dinamo – Farul Constanța

Se poate spune că Dinamo și Farul au avut prestații oscilante în acest start de stagiune, nefiind de mirare că se ambele se află acum în partea a doua tabelei. Bucureștenii sunt pe locul 13, cu opt puncte, Farul se situează cu două trepte mai sus, cu nouă puncte și un meci mai puțin jucat. Ultimele dispute directe s-au derulat în 2021/2022 și au fost adjudecate clar de dobrogeni: 3-0, acasă, respectiv 2-0, în deplasare. Victorie Farul?

⚽ Alaves – Bilbao

După cinci etape, Bilbao este pe locul al patrulea. După ce a pierdut în prima etapă împotriva celor de la Real Madrid, formația bască nu a mai cedat nicio partidă și se află la cinci puncte de lider. Ultimul meci din campionat a fost o victorie clară, 3-0 împotriva celor de la Cadiz. Echipa a înscris nouă goluri, o cifră mare dacă ne gândim că Bilbao a marcat doar în trei meciuri, și a primit patru goluri, de asemenea în două partide. Toate golurile înscrise de Bilbao au venit din interiorul careului de 16 metri. Alaves se situează în a doua jumătate a clasamentului, dar are totuși două victorii. Ultimele patru meciuri directe oficiale dintre cele două echipe nu au avut mai mult de un gol pe joc. Sub 2.5 goluri în meci?

⚽ Monaco – Nice

Cele două formații sunt neînvinse după cinci etape. AS Monaco e lider în Ligue 1, cu 11 puncte. Este cel mai mare număr atins după atâtea runde de la sezonul 2017/18, când avea 12 puncte. Nice ocupă locul 3, având cu 2 puncte mai puțin, după trei remize și două victorii. Săptămâna trecută a obținut un succes uriaș la Paris, cu 3-2. Dar n-a mai legat succesele pe teren străin din februarie-martie, atunci când câștiga în serie, la Lens, Marseille și … Monaco. Pe teren propriu, formația din Principat a câștigat ambele partide și nu a primit încă gol. Victorie Monaco?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

Sursa foto: Sport Pictures

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -