Marin Dună, după experiența de la Gaz Metan și Clinceni: “Au acumulat multe datorii și cel mai probabil se vor desființa”

Marin Dună, fostul antrenor secund de la FC Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre experiențele tranșante financiar de la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni.

,,Aceste două experiențe ne-au întărit foarte mult, atât pe mine, cât și pe Ilie Poenaru, pentru că am lucrat în condiții mai speciale, fără lipsa banilor este foarte greu să faci performanță, deși eu consider că la Clinceni am făcut performanță pentru această echipă, unde am dus-o în paly-off, acolo unde am făcut și 11 puncte. Și la Gaz Metan Mediaș am făcut 20 de puncte, dar paradoxal, deși am avut puncte la ambele echipe, aceste două echipe din păcate o spun, nu le vom mai regăsi sezonul următor.

Eu m-aș bucura totuși să rămână la Liga a 2-a, dar din ce știu eu nu vor mai rămâne, pentru că ambele echipe au acumulat datorii foarte mari și probabil se vor desființa. Sincer au fost momente dificile unde trebuia să motivezi jucătorii luni de zile fără bani și în condițiile acestea am reușit să facem puncte, dar este foarte greu. Țin să menționez că nu i-am mințit niciodată pe jucători că vor veni banii, ci pur și simplu le-am spus adevărul”, a spus Marin Dună la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -