Legendara trupă KISS, pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Lenți Chiriac, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre concertul trupei KISS la București.

După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City va reveni în atenție prin ediția cu numărul 11. Pe 16 iulie, Rock The City vă prezintă două legende a muzicii rock – KISS și WHITESNAKE, ambele aflate în turneul lor de adio.

Prezența grupului KISS va fi o premieră pentru România și va fi ultima ocazie să-i vedeți live sub egida End Of The Road, ce va încheia o carieră de 49 de ani!

,,Am vreo 32 de ani de rock în FM, pare mult, dar nu credeam niciodată. Când am dat drumul la emisiune în 90′, mă gândeam așa că o să ține un an, doi sau trei, o să se plictisească lumea și șefii, iar totul se va termina.

Este prima și ultima dată când îi mai aducem pe la noi. Este una dintre trupele americane cu care nu prea sunt încântați să cânte în Europa, adică nu prea le place lor să iasă din America. Acum vor face un turneu mondial și va fi ultima oară de văzut un astfel de grup. Este prima oară în România pentru faptul că ei au cântat foarte puțin prin Europa în ultimii 30 de ani. Este și o gașcă un pic scumpă, dar este una dintre trupele care sunt cumva așa din vechiul val care au făcut ceva la viața lor.

Este prima trupă americană care a revoluționat showbussinesul și a creat niște revoluții în zona show, în zona de public realțion, în zona de entertaiment în general, trupă care a avut emisiune la TV, a avut seriale, îne general o trupă care nu avea parte de ele. Este o trupă care este mai mult recunoscută pentru partea de show, o trupă care KISS era SF pentru nu aveai unde să te uiți. Mai prindeam așa revista ‘Bravo’, mai avea 2-3 poze cu KISS și poster. Ne uitam la poze și ni se părea ceva din alt film. Este adevărat că este o trupă care dacă ești amator de muzică rock e bine să o vezi ”, a spus Lenți Chiriac la Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascetată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -