Laurențiu Reghecampf revine în Liga 1. Antrenorul a semnat pe 2 ani cu CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf se întoarce în Liga 1, dar nu la FCSB, așa cum se aștepta multă lume, ci la CSU Craiova, unde a semnat pe 2 sezoane. Clubul a făcut anunțul oficial în această după-amiază.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază”, se arată în comunicatul celor de la CSU Craiova.

Craiova rămăsese fără antrenor, după ce conducerea l-a demis pe Marinos Ouzounidis, în urma înfrângerii cu Laci din preliminariile Conference League.

“Reghe” era liber de contract de la finalul lunii iunie, când s-a despărțit de Al Ahli (Arabia Saudită).

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014 și 2015-2017. În primul sezon pe bancă, FCSB a reușit calificarea mai departe din grupele Europa League, unde a trecut de Ajax Amsterdam, dar s-a oprit în optimile de finală, fiind eliminată de Chelsea.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -