Laurențiu Reghecampf primește o veste bună pentru viitoarele partide: „Încet revin și jucătorii care au fost accidentați”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația jucătorilor accidentați de la Universitatea Craiova și obiectivele pe care și le propune pentru play-off.

,,Ne lipsesc încă jucători importanți, la ultima partidă ne-a lipsit și Ivan. Acum avem continuitate, avem parte de rezultate pozitive și încet, încet revin și jucătorii care au fost accidentați. Mă refer la Elvir Koljici, probabil săptămâna viitoare îl vom aveam la antrenamente, Valerică Găman și poate Marius Constantin. Sper ca încet, încet, să avem lotul complet!

Cred că trebuie să facem o analiză foarte atentă la lotul pe care îl avem la dispoziție. Avem acum meciurile din play-off unde vom vedea echipele pe care dorim să ne batem în campionat, vedem echipe ce anume are nevoie echipe, iar după acest play-off, sperăm să câștigăm Cupa României, pentru că acestea au fost obiectivele pentru anul acesta.

Noi mizam pe locul doi în cazul în care nu aveam șanse la campionat, iar acum e foarte greu să vorbim de campionat la diferența care este între noi și CFR, dar noi vom încerca să câștigăm fiecare partidă în play-off și vom vedea exact nivelul echipei noastre, vom vedea ce vom avea nevoie și vom face planuri pentru sezonul viitor”, a spus Laurențiu Reghecampf la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -