Laszlo Dioszegi: “Viktor Orban a stat lângă mine. Este un mare fan al fotbalului”

Laszlo Dioszegi, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Wekeend” din 22 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul împotriva celor de la U Craiova 1948. 

“A fost 1-0, un rezultat subțirel, dar e bine, că în ultimele minute am strâns rândurile și am reușit să dăm un gol. Eu cred că 1-0 este un rezultat meritabile și câteodată nu contează scorul, ci contează scorul.

Era lângă mine Viktor Orban, el este un mare fan al fotbalului și vă spun că dacă juca FC Brașov cu Mioveni, el era tot la joc. Dacă juca FC Argeș cu Rapid, și dacă era la Pitești, cu siguranță se duce la meci pentru că îi place fotbalul. Este normal că îi place la Sfântu Gheorghe, dar trebuie să recunosc că este un împătimit suporter și merge la orice meci, oriunde s-ar afla.

Nu pot să zic că nu a venit special pentru noi, este normal că a venit pentru noi, pentru că era la Tușnad și deci era normal că a venit pentru noi, dar este așa de mare fan că ar merge la orice meci, oriunde ar putea dacă are timp, este un suporter extraordinar de mare al fotbalului în primul rând”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -