Laszlo Dioszegi, supărat după dezastrul lăsat de fanii FCSB: “Sunt oameni care vin al stadion doar pentru scandal”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre dezastrul lăsat în urmă de suporterii FCSB.

“Deci să nu se înțeleagă greșit, fotbaliștii de la FCSB nu au distrus nimic. Toaleta respectivă se afla în zona oaspeților, iar distrugerea a fost făcută de așa zișii suporteri ai FCSB. Nu știnm câți pentru că din păcate nu ai voie să montezi camere de luat vederi în toalete și așa nu ai cum să afli cine a făcut distrugerea, pentru că din toți cei 420 poate că au fost odată la toaletă și nu ai cum să ști câți au fost și cine au fost.

Sunt suporteri care vin doar pentru scandal la stadion și pot să spun că nu doar la noi la Sfântul Gheorghe, ci și prin alte părți. Nu știu ce bucurie pot avea acești oameni care le oferi niște condiții și tot confortul, într-un spațiu foarte cochet în care habar nu am cu ce au greșit acele elemente de mobilier din toalete.

Noi i-am primit foarte bine pe toți care au venit la noi în deplasare. Noi am considerat mereu că nu avem dușman, ci avem adversar, care totdeauna noi am fost o gazdă bună cu adversarii. Deci noi nu avem dușmani și considerăm că o echipă este un simplu adversar“, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -