Karting: Romanian Masters, în forță și viteză. Noul sezon de karting 2023 va debuta în acest weekend pe un circuit din Tunari

Peste 60 de piloți de karting se vor alinia la linia de start a Romanian Karting Masters. Sportivi din România, Polonia, Ucraina și Italia vor concura al campionatul de karting în acest weekend, pe un circuit din apropierea Bucureștiului, mai exact în Tunari.

Noul sezon de karting 2023 va debuta în acest weekend pe un circuit din Tunari. Complexul AMCKART este construit pe o suprafață de 63 000 mp si cuprinde CIRCUITUL DE KARTING OUTDOOR AMCKART cu o lungime de 1.240 m si o lățime intre 8 si 10 m.

Spectatorii se vor bucura de un spectacol plin de suspans și de adrenalină, sub cerul liber și fără restricții de viteză. Romanian Karting Masters se vede live doar la Metropola TV, duminică, 9 aprilie, de la ora 10:30.

Seria națională Romanian Karting Masters 2023 se va disputa în 6 etape, la București(Tunari), Prejmer, Tg. Secuiesc și Bacău.

Programul competițional din acest weekend poate fi consultat mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -