Laszlo Dioszegi, replică acidă după acuzațiile de blat cu CFR Cluj: “Nu se aranjează meciuri la 3-0”

Covăsnenii s-au calificat de o manieră entuziasmantă în finală, învingând campioana cu 3-0 într-un meci în care au mai ratat două penalty-uri, iar clujenii au avut și un jucător eliminat.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a catalogat drept fabulații acuzațiile de blat de la întâlnirea cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României.

”Cei care ne acuză de aranjamente, în primul rând nu mă cunosc pe mine și în al doilea rând eu consider că niciodată un meci nu se aranjează la 3-0 și mai iei și un cartonaș roșu să nu poți să joci în două partide atât de importante pentru ei.

E ridicol dacă cineva spune că și acum CFR a pierdut ca noi să le dăm punctele în campionat. Astea sunt niște fabulații. Acum două luni de zile noi am făcut 2-2 cu CFR, care nu a fost un rezultat bun nici pentru ei, nici pentru noi. Nici nu are rost să vorbim despre așa ceva”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -