Adrian Porumboiu: “Vassaras și Burleanu se simțeau cu musca pe căciulă. Este o luptă a FRF cu Becali”

Adrian Porumboiu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre conferința maraton a lui Kyros Vassaras.

 

 

“Vă dați seama că nu am avut 3 ore să stau să ascult balivernele lui Vassaras. Surprinzător pentru noi toți care ne dăm seama că în ultimii 10 ani de zile, toate conferințele de presă nu se încadrează în 3 ore. Acum, de ce a făcut o conferință în 3 ore, este foarte simplu, pentru că se simte cu musca pe căciulă, atât el, cât și Burleanu. Au încercat niște scuze din acestea puerile, de îmi cer scuze, parcă cei care îl ascultau sau cei care îi priveau sunt handicapați. El spunea niște prostii pe care nici nu le găsești în regulile jocului. Eu am înțeles că e o politică a federației în politica lor cu Becali. E treaba lor cu Becali, pe mine nu mă interesează, să facă ce vor, dar să nu-și bată joc de textul regulilor jocului.

Jocul și regulile jocului au fost făcute într-un spirit anume. Acest spirit se referă la protecția și integritatea jucătorilor, pentru asta fotbalistul este o piesă prețioasă, o operă de artă, mă rog, de aceea nu poți să o măzgălești, să ataci prudent, de aceea sunt legile jocului foarte precise. La el, tendonul e undeva pe umăr sau în zona, că nu i-a atins gheata, deci niște chestii din acestea“, a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

 

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -