Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: ,,Sperăm să reușim să batem FCSB-ul. Avem 10-15% șanse la play-off”

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 16 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre speranța Sepsi OSK de a intra în play-off.

,,Sărbătoresc cu prietenii alături de câțiva prieteni, din păcate foarte puțini din cauza  Covid, astăzi am împlini și eu o sumă rotundă, o jumătate de secol, cred că cu această ocazie trebuie să sărbătorim. Îmi doresc să sărbătorim și seria aceasta de meciuri fără înfrângere, dar sperăm duminică că reușim să îi batem pe FCSB sau cel puțin să facem egal.

Mă simt foarte mândru că l-am adus pe Bergodi, a fost o decizie înțeleaptă până la urmă și cred că am făcut pasul exact când trebuia, deci noi așa am considerat că e timpul să schimbăm ceva la echipă și eu cred că n-am întârziat foarte mult, și iată că se văd rezultatele.

Asta nu înseamnă că nu apreciez munca fostului antrenor Leo Grozavu, care chiar doresc și să îi mulțumesc pentru cei 1 an și jumătate pe care i-am petrecut împreună și care au fost cea mai frumoasă perioadă din istoria clubului nostru.

Ca la fiecare echipă, odată sosește vremea când trebuie să schimbi ceva. Eu am simțit că la noi a sosit acum timpul schimbării și sunt bucuros că încet, încet, vin și victoriile, nu numai rezultatele de egalitate sau de înfrângere.

Mai sunt doar 10 etape și suntem la 6 puncte de play-off, dar e foarte, foarte, greu ca în 10 etape să acumulezi atât de multe puncte și ceilalți să nu acumuleze, iar noi să intrăm în play-off, dar dacă nu credem în ceva, atunci nu se îndeplinește visul, încă credem, dar depinde de meciul cu FCSB. Dacă duminică am reuși să batem FCSB-ul, eu cred că am aveam 10-15% șanse să ajungem în play-off”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -