Laszlo Diosegi vrea Supercupa și locul 3 în noul sezon: “Intrăm cu încredere sâmbătă pe teren contra Farului. Aș fi bucuros dacă am lua locul 3 în campionat, locul 4 am avut”

Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Farul Constanța se vor întâlni în Supercupa României sâmtătă, 8 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. 

Laszlo Diosegi, patronul covăsnenilor, spune că echipa sa va intra cu încredere pe teren și că speră jucătorii vor ridica sămbătă primul trofeu al sezonului.

“E foarte repede finala, eu sunt pregătit mental. Fizic nu, dar nu știu cum sunt jucătorii, importnat e cum sunt ei, glumind puțin. Din Austria toți jucătorii au venit acasă sănătoși, asta e cel mai important. Cred că a fost un cantonament reușit, am vorbit cu jucătorii, toți sunt mulțumiți, am vorbit și cu Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) și el a spus la fel. Intrăm cu încredere sâmbătă pe teren și sperăm să facem lucruri frumoase.

Sincer, nu am întrebat antrenorul, dar eu cred că nu au fost foarte mulți jucători noi în teren, nici foarte mulți copii, ei n-au primit minute din păcate, pentru că n-am avut timp la dispoziție să reglăm echipa. Cred că avem 23 de jucători în lotul mare și vreo 5 copii care au fost în Austria. Avem cât de cât echipa care o să joace și sâmbătă.

Nu ne-am pierdut jucătorii de bază și asta e cel mai important. Am adus și niște jucători care o să pună amprenta, sperăm noi. Am adus un mijlocaș defensiv, Isnik Alimi, care e un jucător albanez. O să fie un jucător foarte bun la ce am văzut în Austria. Nu mai vorbesc de Debeljuh, dacă începe să revină în formă, cred o să avem un cuplu de atacanți bun, alături de Safranko și Rondon, deci 3 atacanți care sperăm șă și marcheze în jocuri.

Nu știu dacă putem să ne gândim că nu intrăm în play-off, dar nu o să fie ușor. Va fi un campionat foarte greu. Vrem să intrăm în play-off și după aș fi foarte bucuros dacă am lua un loc 3, că locul 4 am mai avut o dată. Dar trebuie să luam în vizor, de ce nu, să luăm și podiumul, deci locul 3 ar fi extraordinar pentru noi”, a declarat Laszlo Diosegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -