Cristi Balaj: “Obiectivele rămân aceleași, așa suntem construiți. Clubul are în ADN-ul lui dorința de a câștiga campionatul”

CFR Cluj anunță că obiectivul este câștigarea campionatului în noul sezon, în ciuda reducerilor financiare și a plecării mai multor jucători, plus a antrenorului Dan Petrescu.

În direct la Sport Total FM, Cristi Balaj a făcut o analiză a situației clubului din acest moment și a declarat că obiectivul rămâne neschimbat, anume câștigarea titlului.

Președintele CFR-ului a făcut referire și la un articol din presă, care menționa că ardelenii riscă excluderea din cupele europene dacă nu prezintă un bilanț al datoriilor. Balaj spune că nu există probleme financiare, iar toate echipele românești trec prin această monitorizare.

“Toate echipele, nu doar CFR Cluj, toate echipele care participă în competițiile UEFA din 3 în 3 luni au monitorizarea din partea forului european, iar data limită pentru această monitorizare este 15 iulie. Mărgărit spune ce înțelege, dar asta e capacitatea lui de percepție. Nu e suficient cât a priceput, mai și scrie în așa fel încât să facă oamenii să dea click pe articolul lui.

Din 3 în 3 luni, toate echipele românești care participă sau care doresc să participe, sunt monitorizate, e simplu. Mărgărit a fost desemnat din partea ziarului să scrie despre CFR, probabil. Nu că are ceva cu noi, să nu se înțeleagă greșit. Faptul că el atât pricepe și n-a participat niciodată la o monitorizare, asta e partea a doua.

La planul pe care îl avem, pe 15 iulie nu va fi nicio problemă. Nu mai putem să tot solicităm patronului să aducă bani de acasă și la final de an, când se face bilanțul, să exista jurnaliși sau oameni din exterior care să întrebe ce manangement este ăsta. Încercăm să aducem cheltuielile la nivelul veniturilor, încă nu reușim, dar încercăm să diminuăm această pierdere și din păcate există contracte și e bine că există și reguli, ca acele contracte să nu le poți încheia fără acordul părților, fără acord bilateral. Nu poți să zici că nu mai ai bani și nu mai poți plăti. În momentul în care contractele expiră, clubul decide dacă sunt prelungite, la ce nivel vor fi prleungire.

Obiectivele rămân aceleași, așa suntem construiți. Clubul are în ADN-ul lui dorința de a câștiga campionatul, avem jucători buni în continuare, există jucători de care ne vom despărți și sunt oferte tentante la care e greu să rezistăm. Trebuie să și vindem, pentru că nu câștigi bani doar din drepturi și spectatori, și atunci ai nevoie să vinzi. Cumperi, crești, vinzi. Ideal e să cumperi cu 1 leu și să vinzi cu 2 lei”, a declara Balaj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -