Laszlo Balint, dur după eșecul celor de la UTA:,,Am avut ocazii din care e mai greu să ratezi, decât să dai gol”

Laszlo Balint, antrenorul UTA Arad, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 2 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre înfrângerea dureroasă în fața Chindiei Târgoviște.

,,Nu știu dacă este un moment dur, este un moment greu cu adevărat pentru că ne doream să rămânem în acea zonă, un pic mai sigură în ceea ce privește play-off-ul. Eu am știut de la bun început că o să avem un meci foarte dificil împotriva celor de la Chindia, deoarece joci împotriva unei echipa care a dus la această organizare defensivă la un nivel foarte bun, o echipă extrem de pragmatică și o echipă care este foarte greu să-ți creezi ocazii.

Noi din fericire am reușit să ne creăm ocazii, chiar dacă echipe care se bat pentru titlu nu au reușit să își creeze ocazii foarte clare în primele 55 de minute. Astfel Craiova și FCSB nu a reușit să își creeze ocazii foarte clare împotriva Chindiei, o echipă care excelează în organizare defensivă. Din păcate, nu am reușit să concretizăm niciuna dintre ocazii. Ocazii clare, , dar asta a fost situația”, a spus Laszlo Balint la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -