Jose Mourinho, OUT de la AS Roma!

Jose Mourinho și-a încheiat aventura pe banca tehnică a Romei. Antrenorul portughez și clubul din Serie A și-au întrerupt colaborarea, după ultimul eșec suferit de romani în campionat.

AS Roma a fost învinsă în weekend de AC Milan, scor 1-3, iar înfrângerea a umplut paharul pentru conducătorii de pe Olimpico.

În cursul zilei de marți, Roma a emis un comunicat oficial în care a anunțat despărțirea de Mourinho.

“AS Roma anunță că Jose Mourinho și colaboratorii săi tehnici vor părăsi clubul cu efect imediat. Îi mulțumim lui Jose pentru pasiunea și implicarea de care a dat dovadă de la venirea sa alături de ‘Giallorossi’”, este o parte din comunicatul emis de AS Roma.

Jose Mourinho a petrecut doi ani și jumătate la cârma Romei. Situația devenise tot mai complicată pentru trupa de pe Olimpico, aflată pe locul 9 în Serie A, după 20 de etape.

Mourinho a adunat 138 de meciuri pe banca Romei, în care a înregistrat 68 de victorii, 30 de remize și 40 de înfrângeri.

Cel poreclit “The Special One” a cucerit trofeul Conference League alături de Roma, în 2022, după o finală cu Feyenoord.

Daniele de Rossi ar urma să fie numit interimar până când oficialii Romei vor instala un nou antrenor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -