Laszlo Dioszegi a lămurit transferul lui Damașcan în Elveția: “Antrenorul nostru i-a spus că nu intră în planurile lui”

Laszlo Dioszegi a lămurit transferul lui Vitalie Damașcan la FC Stade Lausanne Ouchy, ultima clasată din pima ligă elvețiană. 

Atacantul de 24 de ani a plecat de la Sepsi sub formă de împrumut până în vară, cu opțiunea de cumpărare definitivă. 

Într-o intervenție la emisiunea “Execuții matinale”, Dioszegi a explicat cum s-a ajuns la această mutare. Finanțatorul lui Sepsi a dezvăluit că Damașcan nu ar fi primit prea multe șanse din partea antrenorului Bernd Storck, așa că era interesul lui să meargă la o echipă la care să joace regulat.

“Damașcan a vrut să plece în Elveția. N-a intrat în primul ’11’, antrenorul nostru a spus foarte clar că nu intră în vederile lui, așa că a zis că vrea o nouă provocare.

A plecat împrumut până în vară, cu drept de cumpărare pentru echipa din Elveția. Nu luăm niciun ban pentru împrumut. E mai bine și pentru el, să joace acolo.”, a spus Laszlo Dioszegi, la Sport Total FM.

Laszlo Dioszegi a precizat că vrea să aducă cel puțin încă doi jucători la Sepsi în această iarnă.

“Suntem în căutare. Trebuie să aducem un atacant lateral și un mijlocaș ofensiv. Alimi s-a accidentat și o să lipsească vreo 6 săptămâni.

Pentru Ștefănescu e închisă discuția până în vară. Nu discutăm despre alte vânzări de jucători. Avem nevoie de ei.”, a mai declarat finanțatorul lui Sepsi.

Dioszegi este încrezător că Sepsi poate să prindă Play-Off-ul și în acest sezon. Covăsnenii se află pe locul 5 în SuperLiga, cu 9 etape rămase până la finalul sezonului regular.

“Respirăm mai bine, dar avem două meciuri foarte importante pentru noi, cele două care urmează, cu Poli Iași și UTA. Dacă reușim să acumulăm 6 puncte, înseamnă că vom fi cu un pas mare în Play-Off. Am avea șanse mai mari decât acum. Cred că locurile 5 și 6 sunt ‘de vânzare’”, a mai adăugat Dioszegi.

Ascultă aici interviul integral cu Laszlo Dioszegi:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -