Jean Vlădoiu: ,,Sunt optimist, chiar dacă știu că ne așteaptă perioade foarte grele. Am adus jucători de înaltă calitate”

Jean Vlădoiu, antrenorul celor de la FC Argeș a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre proiectul de la FC Argeș.

,,Kehinde Fatai este un jucător valoros, cu experiență, însă are nevoie de timp, este foarte greu să revi după un an de inactivitate și mă bucur foarte mult pentru el. Mă bucur și pentru ceilalți doi atacanți, Jafar Arias și Said Ahmet, sunt trei atacanți foarte valoroși, însă nu am reușit să recuperăm niciunul din ei la capacitate maximă.

Sunt jucători valoroși, deci am adus jucători de înaltă calitate. Și banca arată altfel în comparație cu decembrie de anul trecut. Sunt optimist, chiar dacă știu că ne așteaptă perioade foarte grele, am câștigat un meci surpriză pentru unii”, a spus Jean Vlădoiu la Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -