Dănuţ Lupu dă de pământ cu Florin Prunea: „Nu am fost sluga lui Lupescu”

Scandal uriaş în Generaţia de Aur. După acuzaţiile grave lansate de către Florin Prunea la adresa lui Ilie Dumitrescu şi Dănuţ Lupu, acum a venit replica pe măsură a lui Lupu.

„Îi transmit lui Florin să aibă mare grijă ce vorbește de acum despre mine. Nu o să mai fiu așa blând cu el. Să nu se mai lege de trecutul meu, că ne supărăm rău. Toți am fost tineri și toți am trecut prin probleme. Însă, el nu știe exact ceea ce mi s-a întâmplat mie și este mai bine să stea în banca lui. Îi deranjează că îi spun adevărul? Păi, cu ce drept îi vorbește el așa lui Ilie Dumitrescu? Omul ăla l-a jignit și i-a vorbit vreodată public așa de urât? Au fost colegi și e bine să ne respectăm. Însă, văd că Prunea sare cam rău calul cu toată lumea! Florine, așa cum mă vezi tu pe mine, vezi că eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu.

Eu nu mă rog de unii și alții să mă ajute și pe mine, iar apoi le merg pe sârmă. Ionuț a fost naiv că s-a luat după tine și i-ai promis tu marea cu sarea în campania electorală de la alegeri, dar gata, încetează și nu te mai lega de trecutul meu. Și nu cred că o să îl mai faci tu pe Lupescu să mai cadă în capcană încă o dată și să candideze din nou. Vezi că eu nu mă milogesc pe la uși să mă ia cineva în cantonament…că mă fac de râs în presă. Numele Ionuț Negoiță îți spune ceva? Apropo, pe unde ai fost tu colegul meu de cameră? Pe unde ne pupăm noi când ne vedem? Te rog să încetezi cu atacuri sub centură și să nu te mai legi de trecutul meu. E ultima oară când îți vorbesc destul de decent. Nu mă face să vorbesc mai multe”, a declarat Lupu, conform prosport.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -