Iustin, fiul lui Narcis Răducan a debutat la Liga a 2-a: “Este golgheter de doi ani la Liga Elitelor”

Narcis Răducan, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 1 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre debutul fiului său în Liga a 2-a.

Iustin Răducan are toate șansele să calce pe urmele tatălui său. Anul trecut, când avea doar 16 ani a marcat primul gol în cadrul Ligii a 3-a, iar în acest weekend a debutat în tricoul CSA Steaua în cadrul Ligii a 2-a.

,,Dincolo de amărăciunea acestor zile am avut parte de o bucurie. În weekend Iustin a debutat în Liga a 2-a și m-am bucurat de acest prim pas în fotbal. Este doar un mic pas, dar este important, acesta este începutul. Mă bucur foarte mult pentru el, sper să o țină tot așa, să fie serios și să câștige tot mai mult încrederea colegilor, dar și a suporterilor.

Fac antrenamente individuale. De aproximativ doi ani și jumătate lucrăm intens, de două ori pe săptămână în plus de ce face cu echipa și vom continua și în urătorii ani. Ținând cont de vârsta lui, vă dați seama că are multe lucruri de pus la punct, dar odată ce capătă încrede vor veni și performanțele foarte bune. A avut rezultate foarte bune și la nivelul juniorilor la elite, în ultimii doi ani a fost golgheterul campionatului, a promovat la echipa mare, iată că a și debutat. El vede că în paralel cu munca sa vin și rezultatele și este mai conștiincios. Numai așa poate să facă ceva notabil”, a spus Narcis Răducan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -