Iuliu Mureșan: ,,Fanii trebuie să susțină echipa, nu pe Mircea Rednic!”

Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului de fotbal Dinamo București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 29 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre scandalul cu Mircea Rednic.

,,Cred că pe cine interesează această echipă, vrea să facă puncte și să se salveze din zona aceasta în care se află acum. Dacă faci 6 puncte din 33 clar că nu poate fi decât un singur drum, un drum spre Liga a 2, ceea ce nu dorim, vrem să creștem, să facem puncte și să urcăm în clasament.

Atunci trebuia să luăm această decizie, deși nu înțeleg, suporterii cred că țin cu Dinamo și nu cu o persoană. Suporterii trebuie să o susțină pe Dinamo, nu pe mine, nu pe Mircea Rednic, trebuie să ne susțină pe toți de fapt, ca să facem performanță, dar în primul rând clubul de tradiție și care este foarte sprijinit de suporteri”, a spus Iuliu Mureșan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -