Iosif Vigu, despre blaturile din fotbal: ,,Am dat gol și m-au dat afară din armată, că i-am bătut”

Iosif Vigu, o legendă a Stelei din anii 70, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre fotbal din anii ’70.

,,Am ajuns la Constanța și m-am înscris la facultatea de educație fizică. M-am jurat că nu mai joc împotriva Stelei. Însă în etapa a doua, am jucat cu Steaua, am dat gol și am câștigat cu 2-1, iar după o oră de joc, m-au dat afară din armată.

M-au adus înapoi peste un an, că rămâneam acolo, însă șmecherii aia de la Constanța au amânat examenele, după perioada de transferări. Le-am spus că dacă nu sunt serioși mă întroc la Steaua, și asta am și făcut. Am primit și două grade în plus, eu mă luptam pentru grade tot timpul, pentru că habar n-aveam de armată, că funcția doboară gradul”, a spus Iosif Vigu, pentru Sport Total FM. 

În prezent, Iosif Vigu nu a rămas cu gradele militare și nu beneficiază de o pensie militară, doarece a fost contra sistemului comunist.

,,M-au dat afară când am vrut să modernizez Armata a 2-a, am făcut și multe aiureli, că nu mă duceam pe unde voiau, plus că aveam și o soră baschetbalistă care a fugit. Când m-au mutat, nu m-au detașat, că au vrut să mă mute la Mizil, am fost fraier că Danilescu care a fost mare conducător, dacă știam la vremea aia, acum eram general, însă am ajuns la Buzău”, a mai adăugat, Iosif Vigu.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -