Marius Șumudică: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Șumudică, a reacționat dur după înfrângerea usturătoare suferită de campioana României, CFR Cluj, împotriva Steaua Roșie Belgrad, cu scorul de 0-4. 

„Sper ca jucătorii mei să trăiască aceeași umilință, aceeași stare sufletească pe care o trăiesc acum. În prima repriză au ajuns de două ori la noi în careu și am primit două goluri, iar în a doua le-am făcut cadou alte două goluri. Dacă astea trebuie antrenate și sunt greșeli de antrenor, mi le asum. În momentele în care încercam să echilibrăm partida, venea câte un pumn, îl simțeam.

Începem practic de la 0-1, în condițiile în care le-am transmis că primul sfert de oră este foarte important. Apoi, în a doua repriză, am luat două goluri de cascadorii râsului. N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C.

Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am avut tăria să recunosc când am greșit, dar de data asta cred că ar fi trebuit să fie 6-7 jucători lângă mine, aici, să vă explice ei ce s-a întâmplat. Ar trebui să le fie rușine de acest Petrila, un copil de 19 ani care și-a dorit foarte mult astăzi”, a spus Marius Șumudică, pentru GSP.

Șumudică a fost întrebat și despre viitorul său. Acesta spune că dorește să continue la Cluj-Napoca:

„Este problema conducerii, nu a mea. Dânșii știu cel mai bine ce au de făcut, dar cred că au văzut și ei meciul și își pot da seama cum am pierdut acest joc. De ce să plec? Dacă am ofertă din Turcia, ce? Am doi ani contract, îl respect. Suntem calificați în Conference, ne jucăm șansa la Cluj. 

Vedem, e greu să întorci acest rezultat. Astăzi am pregătit meciul cât am putut de bine. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar am făcut greșeli impardonabile, pe care nu am cum să le antrenez. Ce să le spun jucătorilor? Să ridice capul, sunt pe primul loc în Liga 1, e diferență mare față de Cupele Europene, am simțit-o pe pielea noastră”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -