Edi Iordănescu este oficial antrenorul lui FCSB. Primele declarații ale tehnicianului: “Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, o onoare, simt treba asta”

FCSB anunță că Edi Iordănescu este oficial antrenorul echipei. Acesta a condus deja primul antrenament, iar mâine va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

Îaninte de conferința de presă, FCSB a postat pe pagina de Facebook un interviu cu Iordănescu, care a oferit primele declarații în calitate de antrenor principal.

“Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, o onoare, simt treba asta. Este și o provocare, dar cred că cuvântul cheie este responsabilitatea, simt o responsabilitate enormă. Vin după o performanță extrem de frumoasă, sunt extrem de recunoscător oamenilor și echipei de acolo unde am muncit, dar am venit aici cu cea mai mare convingere că noi toți uniți, organizați, împreună cu suporterii, cu sprijinul conducerii și patronului să reușim să producem performanțe pentru că am venit să antrenez în special pentru echipă, pentru jucători, pentru acest grup de băieți. Sunt extrem de talentați, cu foarte mult potențial și cu foarte multe lucruri de demonstrat.

E o provocare să reușim ca ei toți, de la statului pe care-l au, de jucători cu potențial, să devină jucători valoroși. Treubie rezultate, preformanță, trofee, ieșire în Europa și echipă națională. Asta e provocarea. Primul pas e să strângem rândurile și să reclădim momentul pentru că nu este unul foarte bun”, a spus Iordănescu.

Din stafful tehnic al lui Edi Iordănescu ar urma să facă parte oameni alături de care a lucrat și la CFR Cluj: Alex Radu (antrenor secund), Bogda Pârvu (antrenor cu portarii), Marius Francisc (analist) și Cristian Dragotă (preparator fizic).

“FCSB anunță că Edward Iordănescu este noul antrenor principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după șapte meciuri oficiale în care roș-albaștrii au fost pregătiți de Dinu Todoran. Noul antrenor a condus deja prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB și, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu și Michele Iannucci.

Edward Iordănescu va susține prima sa conferință de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferințe de presă de la Baza Sportivă FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!”, a transmis FCSB.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -