CSA Steaua, eliminată din Cupa României de jucătorii amatori de la Progresul Spartac. “Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber”

Progesul Spartac, echipă de Liga 3 cu jucători amatori în lot, a eliminat pe CSA Steaua din Cupa României, scor 2-1, în turul 2 al competiției. “Militarii” aveau ca principal obiectiv al sezonului câștigarea Cupei României.

Antrenorul Răzvan Eremia a dezvăluit că mulți dintre fotbaliștii pe care îi antrenează sunt la liceu sau facultate, iar unii fac livrări de mâncare în timpul liber.

“Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine, cât și pentru tot clubul, în spercial pentru că azi au fost mulți copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental.

Nu știu cu ce jucători au jucat, nici nu mă interesează, dar merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care am arătat, în decursul timpului, că putem face astfel de surprize, indiferent de schimbările produse.

Pentru că, atunci când un jucător are o anumită valoare și îi crește cota, bineînțeles că îl ajutăm să-l propulsăm. Cine știe? Poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre, iar atunci când ne iese, ca și astăzi, e o satisfacție enormă. Acum cred că avem o medie de vârstă de juniori”, a spus Răzvan Erimia.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -