Ciprian Petre, “nemuritorul” din fotbalul românesc!

La vârsta de 41 de ani, Ciprian Petre își dorește să fie din nou în prima ligă și să promoveze alături de FC Buzău.

După evoluții spectaculoase în prima ligă, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, Ciprian Petre a revenit acasă, la Buzău, echipa care visează la playoffule de promovare în prima ligă.

Ciprian Petre a refuzat cluburi din Liga 1 și i-a ales pe buzoieni care, la acel moment evoluau în Liga 3-a. Fiind cel mai bun jucător al echipei, el a ajuns vedetă locală.

,,E o ambiție, o nouă provocare, plus că lucrez cu Pustai, antrenorul cu care am avut cele mai mari performanțe ca sportiv. Sunt acasă și nu am simt că am luat totul de la zero, deși în această vară au fost schimbări majore, de la numele echipei, la antrenor, conducători, jucători. Până se omogenizează grupul va trece o perioadă, dar sperăm să se lege relațiile de joc cât mai rapid”, a spus Ciprian Petre, pentru imaginearomaniei.ro.

Chiar dacă la sfârștiul anului va împlini vârsta de 41 de ani, acesta nici nu se gândește la retragere.

,,Mă bucur că încă pot juca fotbal. M-am întâlnit cu foști colegi și-mi spuneau că ei abia mai merg pe stradă și eu încă joc fotbal la nivel de liga a doua. Colegii mă respectă, dar mai sunt și glume, nu răutăcioase, ci amuzante, pentru că mulți dintre colegi sunt cu 4-5 ani mai mari decât băiatul meu. Fotbalistul face ce-i place și pe deasupra mai primește și bani, ca un hobby plătit”, a spus Ciprian Petre.

După o viață în sport, mijlocașul nu crede ca ar putea să se apuce de altceva la finalul carierei.

,,Vreau să rămân în fotbal, nu știu dacă în birou poate tot pe teren, lângă jucători”, a mai adăugat Ciprian Petre. 

În primele trei etape FC Buzău a pierdut la limită cu Hermannstadt (2-1) și U Cluj (1-0) și un egal (1-1)  în deplasarea de la Timișoara. În etapa din week-end, buzoienii au meci la Călărași, cu Dunărea, fosta echipă a lui Cristi Pustai. În urmă cu câteva zile, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a amenințat conducerea clubului că se va retrage de la finanțare, dacă acesta nu evoluează.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -