Ionel Ganea, jos pălăria în fața tricolorilor după calificarea în optimile EURO: “Le-au adus o bucurie foarte mare românilor”

Ionel Ganea i-a felicitat la scenă deschisă pe jucătorii naționalei României și pe selecționerul Edi Iordănescu, după calificarea în optimile EURO 2024.

Fostul atacant al naționalei a fost prezent în tribune la meciul de debut din grupă, câștigat în fața Ucrainei cu 3-0, și a rămas impresionat de atmosfera superbă creată de zecile de mii de români.

Ganea le ține în continuare pumnii tricolorilor la duelul cu Olanda și speră ca Iordănescu să rămână cât mai mult timp la cârma naționalei:

“Am fost la primul meci cu Ucraina. Le-am purtat noroc. Atmosfera a fost foarte frumoasă. Eu cred că Edi a doborât toate recordurile, cu tot ce a reușit să facă cu echipa asta nouă. E a doua oară când România se califică de pe locul 1 în grupă la un turneu final. Au fost și foarte mulți suporteri în Germania.

Nu trebuie să ne mai legăm de trecut. În primul rând, felicitări că au ajuns până aici, jucătorilor și lui Edi Iordănescu. Așa cum au ajuns, important e că au ajuns. Le-au făcut o mare bucurie românilor din țară și din Europa. Trebuie să-i susținem în continuare.

Merită să-i respectăm. Le-au adus bucurie foarte mare în suflet românilor care i-au susținut din Germania sau de departe. Un mesaj pentru Răzan Burleanu: să-l păstreze pe Edi cu orice mijloace. Dacă nu va fi păstrat, va fi foarte greu pentru viitor. Edi merită felicitări și trebuie menținut.”, a spus Ionel Ganea, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -