Adrian Iencsi, total impresionat de echipa națională: “Ne-am recâștigat spiritul de luptători și învingători!”

Adrian Iencsi s-a arătat complet impresionat de spiritul de luptă arătat de naționala României la EURO 2024. În direct la emisiunea “Fluier final”, fostul căpitan și antrenor al Rapidului i-a felicitat pe tricolori și pe Edi Iordănescu pentru calificarea în optimile de finală.

Iencsi a urmărit cu drag parcursul “Generației de Suflet” din Germania și spune că Iordănescu este omul potrivit la locul potrivit:

„Cred că este o vară încinsă pentru toată lumea, pentru sportul și fotbalul românesc, pentru tot poporul român din țară și de pretutindeni. Nu mă gândeam că prea curând voi trăi asemenea momente de bucurie. Mai ales că vorbim despre fotbal, despre echipa națională. Noi care tot timpul ne întrebam când vom mai avea rezultate cu echipa națională, cu echipele de club în cupele europene, noi care ne întrebam mereu când vor mai apărea jucători tineri talentați cu perspectivă bună.

Și iată că avem parte de o generație fantastică, foarte frumoasă, o generație de suflet, așa cum spunea și Edi Iordănescu. Băieții ăștia au demonstrat că au caracter, că au o educație frumoasă de la părinții lor și profesorii cu care au lucrat. Și, nu în ultimul rând, au o mentalitate foarte solidă și încredere  foarte mare în ei. Iar asta pornește de la Edi Iordănescu, selecționerul în care nu cu toții aveam încredere pentru a conduce o echipă națională.

Se pare că Edi este omul potrivit la locul potrivit. Este antrenorul, este tatăl, este pedagogul, este psihologul, este cam tot ce ar trebui să aibă un antrenor al unei echipe naționale. Și mă bucură foarte tare acest lucru. Băieții ăștia au demonstrat deja foarte multe lucruri în cele 3 meciuri de la acest Campionat European. Au avut o atitudine fantastică, determinare, entuziasm și încredere, iar asta contează foarte mult. Ne-am recâștigat spiritul de luptători și învingători. Văd o familie la echipa națională, un grup foarte unit și puternic.”, a spus Adrian Iencsi, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -