Mihai Mălaimare, discurs superb după calificarea naționalei: “Dacă România s-a trezit la fotbal, se trezește peste tot!”

Mihai Mălaimare a avut un discurs superb la adresa echipei naționale după calificarea în optimile EURO 2024. În direct la emisiunea “Fluier final”, actorul îndrăgostit de fotbal s-a arătat impresionat de jocul României și de susținerea uriașă a suporterilor tricolori în Germania.

Mălaimare a avut cuvinte de laudă și la adresa lui Edi Iordănescu și a scos în evidență sintagma găsită de acesta – Generația de Suflet.

„Edi Iordănescu a nimerit-o de două ori într-un moment în care lumea nu mai credea deloc în echipa națională. În primul rând, a calificat echipa. În al doilea rând, a găsit o sintagmă tulburătoare: echipa de suflet. Asta este ceva fabulos. Nu mi-ar fi trecut prin cap niciodată. Cred că indiferent ce se va mai întâmpla din acest moment, nu mai contează.

E prima oară când echipa asta a juca ceva. Am înțeles ceva, am înțeles niște scheme. Am văzut lucruri care se petrec la antrenament. Dincolo de asta, l-am întâlnit pe Ianis. Ianis a simțit că trebuie să facă ceea ce știe cel mai bine – să dribleze, cum făcea și tatăl lui. Să rupă ritmul, să dribleze și să paseze după aceea. Edi Iordănescu, dacă a câștigat, înseamnă că a avut dreptate.

Avem un apărător fabulos în Drăgușin. Avem un atacant fabulos în Drăguș. Aproape că nu poți să spui nimic mai prejos de toți ceilalți. Iar ce s-a întâmpat în tribune… Europa ar trebui să intre la idei. Un al 12-lea jucător care e în stare să vină în număr atât de mare, aproape 40.000, să cânte imnul… ăștia n-au văzut așa  ceva! Dacă România s-a trezit la fotbal, se trezește peste tot.”, a spus Mihai Mălaimare, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -