Ion Crăciunescu după ce i-a cerut demisia lui Dan Petrescu: “Mie pur și simplu nu-mi place. Nu sunt eu omul care să dau verdicte, dar îmi pot expune o părere”

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 27 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre scandalul iscat după ce i-a cerut demisia lui Dan Petrescu în direct.

După ce inițial Ion Crăciunescu a declarat la un post de televiziune că “m-am săturat de văicărerile lui, e momentul să plece de la CFR Cluj”, acesta a recunoscut că a avut o stare de “saturație”, însă susține că își poate exprima opiniile liber, nefiind unul dintre cei care dau sentințe sau verdicte.

,,Au și oamenii diferite stări în anumite momente. Am avut o stare de saturație, dar cert este când analizezi la rece, omul a cucerit campionate, a dus-o pe CFR Cluj în cupele europene, sus de tot, unde nu a mai dus nimeni echipele românești în ultimul timp, dar mie nu-mi place ceea ce joacă, aș fi vrut să văd cu totul alt ceva de la el.

Este un fost jucător foarte bun, un jucător ofensiv el, pentru că faza defensivă nu prea se descurca, nu a fost un fundaș excelent, de aceea a jucat în afară, ceea ce este un lucru de lăudat. Cred că pe acolo pe unde a fost a învățat foarte multe lucruri și a dus și CFR-ul în prim-plan în ultimul timp, prin tot ce a făcut el.

Am și eu dreptul să spun un lucru despre cineva, nu sunt eu omul care să dau verdicte sau să dau sentințe, dar îmi pot expune o părere. Mie pur și simplu nu-mi place, dacă altora le place, este treaba lor, fiecare cu gustul lui”, a spus Ion Crăciunescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -