O nouă schimbare în fruntea FRH. Constantin Din l-a învins pe Alexandru Dedu

Federația Română de Handbal are de astăzi un nou președinte pentru următorii patru ani. În cadrul Adunării Generale pentru votarea președintelui handbalului românesc, Constantin Din a fost ales majoritar de reprezentanții din teritoriu.

„Cu siguranță voi repara ce s-a întâmpalt cu fostele glorii, acești domni au făcut niște rezultate fabuloase pentru handbalul românesc, eu am profitat de rezultatele fantastice pe care le-au avut. Atunci când mergeam la meciurile internaționale oamenii ne priveau cu mare admirație grație rezultatele dânșilor.

A fost o perioadă foarte dificilă, mă bucur că s-a terminat așa. Este o zi foarte frumoasă, iubesc din toată inima handbalul românesc. Poate la fel de frumoasă ca atunci când am avut ultimul meci internațional ca arbitru, când m-am retras, am avut aceleași emoții puternice ca și astăzi”, a spus Constantin Din, conform gsp.ro.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Deschidem săptămâna cu un SuperMeci în SuperLiga

Intrăm într-o nouă săptămână cu un meci de titlu în SuperLiga, Rapid București - CFR Cluj. Un mare derby se joacă și în Grecia,...
- Advertisement -