Ion Crăciunescu: “Dacă compari antrenorul FCSB-ului cu antrenorul CFR-ului, îți dai seama că e diferență foarte mare”

Ion Crăciunescu e de părere că Dan Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori români în momentul de față, lucru dovedit de performanțele din ultimii ani pe care le-a avut cu CFR Cluj în Liga 1, dar și în cupele europene.

Ardelenii au câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, devansând FCSB-ul, care se apropiase în play-off.

“Era previzibil că CFR Cluj va câștiga campionatul, pentru că până la urmă Dan Petrescu, trebuie să recunoaștem, este unul dintre cei mai buni antrenori care există în România, iar lucrul acesta a fost verificat de-a lungul timpului pentru că reușește să câștige campionate pe bandă rulantă în România. A reușit și un tur de forță prin cupele europene, dar din păcate cam izolat.

Nu se compară cu niciun antrenor la ora aceasta. Dacă compari antrenorul FCSB-ului cu antrenorul Clujului, îți dai seama că e diferență foarte mare.

Eu cred că antrenorii și-au cam pus amprenta pe acest campionat, în special am observat asta în competiția care s-a încheiat acum. Pentru că Reghe la Craiova mă așteptam la mai mult de la el, au avut suișuri și coborâșuri incredibile, deși au avut un lot foarte bun anul acesta. Pe urmă FCSB, care are un mijloc și un atac foarte bun, uite că a fost depășită și ea de CFR Cluj, pentru că antrenorul a făcut diferența. Mie așa mi se pare”, a spus Ion Crăciunescu, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -