Dani Coman: “Doar echipele cu probleme financiare mă caută”

Dani Coman, președintele formaţiunii din Sibiu, a intervenit telefonuic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 mai, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre aventura de la FC Hermannstadt.

A reuşit o nouă performanţă ca preşedinte în fotbal. După trofeele câştigate cu Astra Giurgiu, Coman a condus pe Hermannstadt spre promovarea în Liga 1, după un singur sezon de la retrogradare.

,,Dani Coman se odihnește, a avut un an greu, un an în care a făcut în jur de  84.000 de km într-un an cu mașina. Chiar îmi spuneau prietenii că dacă îmi puneam o firmă de taxi pe mașină, făceam o grămadă de bani. Încerc să-mi revin, a fost un an extrem de greu, cu problemele pe care le-am avut, cu stresul, se reconstruiește o echipă nouă, cu stresul rezultatului și a promovării pe care mi-am impus-o de când m-am dus la Sibiu.

A fost mai mult o ambiție prin care să demonstrez că pot reconstrui o echipă, că pot promova. Sincer, n-am știut absolut nimic ce însemnă Liga a 2-a, dar mi-am luat informații rapide și am reușit să promovăm.

Mi-am dat seama că doar echipele cu probleme financiare mă caută. Au văzut că se poate la Astra Giurgiu și acum doar echipele care au probleme financiare mă caută. Cele care sunt stabile financiar nu apelează la serviciile mele și vă spun sincer că nici nu știu dacă m-aș descurca cu o echipă care are banii în cont.

În viața mea și în cariera mea a fost o cursă continuă cu obstacole, cu accidentări, cu probleme, dar am reușit să duc mai departe și să-mi realizez obiectivele pe care mi le-am propus”, a spus Dani Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -