Ion Crăciunescu critică alegerea lui Răzvan Burleanu: “În regulament nu scrie nicăieri că mincinoșii nu pot fi la conducere”

Ion Crăciunescu a comentat, în direct la Sport Total FM, realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federației Române de Fotbal, pentru a treia oară consecutiv, cu unanimitate de voturi, fiind și singurul candidat.

Fostul arbitru nu este de acord cu realegerea lui Burleanu și îl critică dur. Crăciunescu spune că vorbele lui Victor Becali sunt adevărate, care a declarat că oricine ar candida contra președintelui FRF în funcție nu ar avea nicio șansă.

“Este adevărat că nu ar avea nicio șansă. Ei când ajung acolo, și nu e doar la noi, e boală universală și la FIFA și la UEFA, când ajung în funcții sunt foarte atenți cu alegătorii. În rest, vorbe goale, că facem fotbal. Am văzut discursul domnului Burleanu… Doamne, de pe altă planetă.

În regulament nu scrie nicăieri că mincinoșii nu pot să fie la conducere, pentru că ne-a promis că nu stă mai mult de două mandate. Dânsul a propus și era o chestie revoluționară. Acum când s-a învățat omul acolo, ce să mai plece? E cald acolo, nu e bine să nu te pricepi și să fii acolo?

Pe timpul lui Ceaușescu nu era la fel? De ce să se abțină cineva de la vot? Au rămas obiceiurile din păcate. Toată lumea votează, la așa rezultate cum sa nu voteze. N-am fost la Mondiale, la EURO, n-am câștigat competițiile mari? Chiar așa nu mai e niciun fel de recunoștință?”, a declarat Ion Crăciunescu, ironic.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -