Cristi Balaj, despre amicalul CFR-ului cu Dinamo Kiev: “Și-au exprimat dorința unui amical, au ales doar echipe de top”

Cristi Balaj, actualul președinte de la CFR Cluj, a confirmat meciul amical pe care ardelenii îl vor disputa cu Dinamo Kiev, pe 20 aprilie.

Ucrainenii desfășoară un turneu în Europa, după ce au primit derogarea de a părăsi țara, iar CFR Cluj este una dintre adversare, pe lângă Borussia Dortmund, Legia Varșovia sau Galatasaray.

“Am fost contactați de către cei de la Dinamo Kiev, care și-au exprimat dorința să joace un amical în turneul pe care-l efectuează în această perioadă, au ales echipe de top. Meciul va fi în data de 20 aprilie.

Antrenorul Dan Petrescu a fost întrebat și când a auzit că e vorba de un meci caritabil, în care încasările vor fi donate către refugiați, a acceptat imediat.

Va fi o săptămână încărcată, după meciul cu FCSB și înaintea meciului cu Voluntari, în ziua de Paște, o deplasare importante. Din punctul meu de vedere nu ne mai gândim la oboseală atunci când poți să faci o faptă bună”, a spus Cristi Balaj, în direct la Sport Total FM.

Cristi Balaj a vorbit și despre situația clubului, dar și despre strategia de viitor în ceea ce privește transferurile.

“Datoriile au crescut către finanțator, către patron. Aceste datorii au apărut în urma managementului care a fost înaintea sosirii mele. Am găsit o stare de fapt, pe care a trebuit să o analizez.

În momentul de față, etapa licențierii noastre a fost trecută cu brio, am primit confirmarea că putem evolua în sezonul viitor și asta doar pentru că s-au investit sume importante, s-au plătit datoriile care erau până la 31 decembrie 2021.

Este important să continuăm ceea ce am început să construim după sosirea mea, să incercă aducerea de jucători din zona Africii, jucători tineri. Vom încerca să reziliem contractele jucătorilor care nu evoluează, nu suntem mulțumiți de tot ceea ce am realizat în perioada de marcato din decembrie, acea scurtă perioadă, în care am avut 14 rezilieri, urmează altele în vacanța de vară, după ultima etapă. Avem în vedere jucători care să vină alături de CFR, care au evoluat la nivel de Europa League și Champions League”, a explicat Balaj.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -