Helmut Duckadam: ,,Dacă te prind în ofside, echipele germane îți dau goluri câte pot”

Helmut Duckadam, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul Germania – România.

,,Nu m-am simțit niciodată mai mult german decât român, chiar dacă părinții, bunicii și străbunicii, sunt tot de origine germană, sunt născut la Semlac din jud. Arad. Chiar zilele acestea am reușit să finalizăm un roman istoric despre viața mea, intitulat ,,Portarul” – ,,Der Torwart”, care este scris în limba germană. Acolo am găsit o editură care a publicat-o și apare în 10 țări în Europa, dar și în Japonia. Cu toate acestea nu mă simt german și nu mă duc în Germania. Sora și fiul meu locuiesc în Germania, dar nu știu dacă am fost de trei ori acolo, nu mă atrage. Sunt de naționalitate german, dar sunt cetățean român și nu am avut niciodată gândul să plec în Germania. Chiar și când m-am simțit abandonat de România, nu am ales să mă duc în Germania, ci în America”, a spus Helmut Duckadam, la Radio Sport Total FM.

Helmut Duckadam: ,,Cu siguranță nu trebuie să ne facem speranțe foarte mari cu Germania, dar cu siguranță trebuie să ne jucăm șansa”

,,În Germania este un altfel de fotbal, este unul dintre cele mai bune campionate. Echipele germane nu se opresc niciodată, dacă te prind în ofside îți dau goluri câte pot. Au avantajul că au un antrenor nou și ambițios, care vrea să obțină rezultatele precedentului antrenor. Va fi un meci greu, dar plecând de la 0-0, trebuie să avem încredere. Depinde de strategia lui Rădoi, se bazează că poate câștiga 1 punct în Germania sau se bazează să câștige cu Armenia, pentru că toată lumea speră ca noi să prindem locul doi. Vom vedea ce se va întâmpla. Cu siguranță nu trebuie să ne facem speranțe foarte mari cu Germania, dar cu siguranță trebuie să ne jucăm șansa”, a mai adăugat Helmut Duckadam.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -