Grigore Sichitiu: “România a făcut un meci de nota 5 cu Andora”

Grigore Sichitiu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul România-Belarus.

 

 

“Eu le-aș da un cinci sau șase ca să nu-i aduc la reexaminare în toamnă. Un cinci le-aș da, pentru că a jucat cu o echipă de amatori, a jucat o jumătate de oră cu un om în plus. Bine, și-au asigurat victoria, dar această chestiune nu este mulțumitoare, pentru că tu trebuie să convingi că ești o echipă de valoare, pentru că dacă oricare altă echipă de valoare îi prindea pe amărâții ăia și cu un om în plus le mai dădea 3 sau 4.

Dar noi suntem mulțumiți cu 3 puncte, dar nu este suficient la ora actuală pentru că ai nevoie să convingi, să atragi lumea, să le arăți că această echipă și-a schimbat mentalitatea, și-a schimbat dorințele de afirmare, ori din punctul acesta de vedere nu îi aduc la reexaminare, ci le-aș da un cinci“, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -