Dorinel Munteanu: “România are șanse să se califice! Gestionarea echipei trebuie făcută cu cap”

Dorinel Munteanu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre evoluția echipei naționale.

“Este normal să fie multă agitație înainte de meciurile naționale, dar eu cred că gestionarea situațiilor la echipa națională trebuie să fie cu cap și rezultatul să fie mediu din punctul meu de vedere. Sincer, nu putem să discutăm că mi-a plăcut jocul cu Andora sau probabil de deseară cel cu Belarus, dar cele 3 puncte sunt foarte importante și din aceste jocuri mai puțin reușite este omenesc să tragi concluziile și să scoată ce e mai bun din aceste jocuri. Și în jocurile cu Kosovo, cu Israel și cu Elveția, ar trebui să fie foarte bine pregătiți, prin alcătuirea formației, prin stilul de joc și prin abordarea jocului, pentru că eu cred că România are șanse să se califice“, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -