Grigore Sichitiu: “Nu cred că România se poate încurca cu Belarus, dar dacă n-ar câștiga acest meci lui Edi îi va fi greu să rămână în funcție”

Grigore Sichitiu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul naționale împotriva Belarusului.

 

 

“Edi Iordănescu are din păcate o proastă condiție din meciurile de dinainte de Conferance League. Acum îmi este foarte greu să cred că poți să pierzi cu Belarus. Este foarte greu ca CV al lui să spui că poate să reziste mai departe, dacă nu bate Belarusul. Este o situație ipotetică pe care nu vreau să mi-o imaginez, pentru că el totuși încearcă să aducă ceva, încearcă să schimbe ceva. Dar vedeți că venim după șapte sau opt ani de secetă și are dreptate. Jucătorii aceștia nu sunt obișnuiți cu victoriile, cu calificările și atunci într-adevăr poate să fie o surpriză pentru că meciul cu Andora nu ne-a dat speranțe mari că am putea să sperăm la calificare.

Cu toate că din punct de vedere al valorii nu se pune problema dintre Andora, Belarus și România, dar să sperăm că și pe teren este la fel. Se poate întâmpla orice în fotbal, dar mai bine să nu ne gândim. Edi este un profesionist și este devotat fotbalului, și eu sper că poate să facă treabă pentru că dacă mergem cu încă un rezultat bun până în toamnă, atunci am putea să reușim să avem aspirații pentru calificare. Numai rezultatele te duc mai departe, dacă nu ai rezultate nimeni nu te poate ține în funcție“, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -