Giovanni Becali are soluția salvatoare pentru Dinamo!

Giovanni Becali, impresar și om de afaceri, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș  Borchină, despre soluția salvatoare pentru Dinamo București.

,,Dinamo are o singură șansă, să înceapă construirea stadionului și pe lângă DDB, și alții care sunt alături de Dinamo, vor veni și alții. Însă, până Dinamo nu va face acest stadion, nu se poate gândi la salvare, mai ales că este un stadion în buricul Bucureștiului.

Vă dați seama ce avantaj ar avea? Dar până atunci lumea nu vrea să se asocieze cu Dinamo. Nu m-am gândit să o preiau din punct de vedere sportiv, deoarece eu nu mai pot să fac decât meseria asta de consilier al holdingului Becali.

Nu că nu am voie, dar nu mai vreau, am o vârstă, mai mult consiliez și mai mult vorbesc la telefon cu oameni din fotbal care mă cunosc”, a spus Giovanni Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -