Luțu a rămas fără carnet în urma accidentului: ,,A venit Miliția. Nu știu dacă era beat șoferul celălalt”

Latifundiarul Gigi Becali a fost implicat într-un accident, ieri dimineață, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un șofer care urcase băut la volan. Becali a comentat accidentul în stilul caracteristic.

,,A fost un banal accident. A intrat unul în Luțu. A venit Miliția, a constatat. E Luțu acum la miliție. Nu știu dacă era beat șoferul celălalt”, a spus Gigi Becali, imediat după producerea accidentului.

Părțile implicate au mers la Poliție, la “accidente ușoare” și ulterior au fost stabilite și toate coordonatele.

Ulterior Ionuț Luțu a fost găsit vinovat de către polițiști pentru accidentul petrecut la intersecția dintre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru.

Șoferul lui Gigi Becali a vrut să “dribleze” regulile de circulație și, pentru că nu a acordat prioritate, a rămas fără permis pentru următoarele două luni.

De asemenea, celălalt șofer implicat în accident, care se afla la volanul unui Logan, a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, deoarece a fost găsit cu o alcoolemie de 0.18%.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -