Despre proiectul ,,Celelalte Cuvinte” cu Mihai “Coro” și Călin Pop

Mihai “Coro”, reprezentant al agenției AxaValaha, a fost prezent în studioul Sport Total FM, iar Călin Pop, liderul trupei Celelalte Cuvinte, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 30 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre proiectul ,,Celelalte Cuvinte”.

 

,,Lucrurile s-au întâmplat dintr-o dată, dar le-am și pregătit un pic. Întâmplarea a făcut ca în vara lui 2021, când au avut un concert pe terasa de la Quantic, am mers să văd recitalul, mai ales că era și avanpremiera noului album, voiam să aud niște muzică nouă de la “Celealte Cuvinte” de pe noul lor disc, până la urmă a fost doar “Clepsidra fără nisip”, cântatată într-o variantă mai lungă. Cu această ocazie am decis ad-hock cu Ioan Cora, să ne ocupă de o colecție de artefacte pentru prima ediție a unei colaborări în care să includem foarte mulți aratiști, așa că și “Celelalte Cuvinte” a venit ca o alegere pe care am luat-o imediat acolo, ținând cont de circumstanțe. Eram la ei la concert, ne-a plăcut ce am auzit, trupa aniversează 40 de ani și am zis că trebuie să facem o încercare cu ei”, a spus Mihai ”Coro” Caraveteanu, la Radio Sport Total FM.

Călin Pop, liderul trupei Celelalte Cuvinte, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării de 40 de ani a trupei.

,,Sincer nu m-am gândit că vom aniversa 40 de ani cu această trupă. Nici nu știam dacă atingem vârsta asta dacă stăm bine să ne gândim, nu cu trupa, ci vârsta fizică. Acest lucru pe mine mă bucură foarte mult, pentru că în fond și la urma urmei o viață însemnată este o sumă de emoții, cel puțin standardelor noastre, ale celor din trupă. Așa că este un lucru nemaipomenit și această vârstă pe care am atins-o ca formație, este datorată și datorită fanilor și publicului care ne-a urmat, nu neg faptul că n-am cântat în primul plac ca să ne placă nouă, dar este un mare respect pe care îl simțim față de ei, majoritatea ne-au urmat în toate excapadele și în toate variantele noastre de stiluri”, a spus Călin Pop, la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -