Gică Hagi este tot mai favorit pentru a conduce echipa națională: ,,Hagi este soluția echipei naționale”

Mircea Rădulescu, fost selecționer al echipei naționale, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 13 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre viitorul echipei naționale.

,,Un singur nume am, pe care îl voi susține până în pânzele albe, numele este Gheorghe Hagi. 

Hagi cunoaște de vreo câțiva ani de când s-a apucat de reușita de la Constanța, cunoaște tot ce este românesc în materie de fotbal și de jucători tineri. El are cristalizată o filosofie legată de fotbalul românesc și are intenții extrem de surprinzătoare, dar extrem de aducătoare de succes și dezvoltare.

Echipa națională suferă foarte mult de pregătirea mentală, iar pentru pregătirea mentală, Hagi acordă mulă atenție. Din punct de vedere al pregătirii mentale, Hagi se apropie de Mircea Lucescu.

Deci propunerea mea dacă ar fi necesar să o spun, nu mă feresc de ea, ba din contră, mă bucur că am posibilitatea să o spun pe postul dvs. de radio, este că propunerea mea este Hagi. Nu știu dacă el ar ceda echipa sa pentru echipa națională. Eu cred că el ar putea să facă treabă, pentru că avem jucători buni”, a spus Mircea Rădulescu la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -