Gheorghe Chivorchian: “Primarul din Pitești a făcut schimbările, iar echipa a retrogradat! Mai așteptăm rezultate?”

Fostul secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 20 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre “experimentul” echipei de fotbal FC Argeș Pitești.

Haideți să vedem următoarea stare de fapt. La acest moment peste 80% dintre echipe sunt susținute din bani publici și atunci când cel care getionează banul public, și în speță primarul și președintele de CJ, spune că este vătaful pe moșie și face ce vrea, și numește pe cine vrea. Printre altele, cel mai elocvent exemplu elocvent este cel de la Pitești, în care au avut un antrenor care este jucător eblematic al clublui, au avut un președinte de club și acesta fost jucător emblematic de club și aici mă refer la Prepeliță și la Jean Vlădoiu, cu aceștia doi au terminat în play-off. Au zis că ei nu sunt buni, că el este domnul primar și se pricepe la fotbal. Uitându-se la meci au pus pe cine a considerat el cu cel din staff-ul lui și au retrogradat. Nu cred că mai este nevoie să vă mai dau și alte exemple, acesta este cel mai elocvent din punctul meu de vedere. 

La cluburile la care se investesc bani privați, patronul este și antrenor, și conducător, având și pe alții pe lângă care spun «să trăiți șefu’», și publicul larg așteaptă rezultate“, a spus Gheorghe Chivorchia la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -